fbpx
Vedené Meditace

7 čakra afirmací, které vám pomohou k finanční hojnosti

Čakry jsou energetická centra, která se nachází, dle východních učení, v našem energetickém těle. Je popsáno, že existuje 7 hlavních energetických center, které reprezentují různé úrovně našeho vědomí. 

Například korunní čakra je centrum spirituality a srdeční čakra je centrum lásky. Když jsou tato energetická centra, čakry, v harmonii a balancovaná, tak se všechny aspekty našeho života léčí a transformují.

V dnešním článku s vámi sdílím sedm čakra afirmací, která vám pomohou k finanční hojnosti. Pomohou vám léčit svůj vztah s penězi a pomohou vám se zdravěji vztahovat k této mocné energii.

1. K balancování korunní čakry:

„Důvěřuji životu, věřím, že mě miluje a pomáhá mi manifestovat to, co potřebuji.“

Korunní čakra je centrum důvěry a spirituality. Když budete meditovat o této afirmaci, tak si dovolte naplnit svoje vědomí a svoje tělo důvěrou. Důvěrou, že nikdy na to nejste sami. Důvěřujte, že Život je na vaší straně. Důvěřujte, že existuje životní síla, která vám pomáhá manifestovat si v životě to, co potřebujete.

2. K balancování čakry třetího oka:

„K penězům se vztahuji rozumně. Svoje výdaje, úspory a investice dělám s rozumem a rozvahou.“

Čakra třetího oka je centrum pro poznání, moudro a rozum. Je to také čakra intuice. Dovolte svému třetímu oku ať vás vede při rozhodovaní se, jak naložit se svými penězi. Důvěřujte své vnitřní moudrosti, svým pocitům.

Získejte Léčivé ČAKROVÉ meditace s výraznou SLEVOU >>

3. K balancování krční čakry:

„Svoje přání a finanční cíle vyjadřuji jasně a specificky.“

Krční čakra je centrum komunikace, jak se vyjadřujeme světu. Aby se vám naplnili vaše finanční záměry, vize a cíle, tak potřebujete v nich mít jasno a komunikovat je životu jasně a zřetelně. Opět důvěřujte, že Život je na vaší straně a pomáhá vám. Je potřeba to akorát začít vidět a všímat si toho.

4. K balancování srdeční čakry:

„Se svými penězi jsem milující a štědrý.“

Srdeční čakra je centrum lásky, štědrosti a soucitu. Při meditaci o této afirmaci mějte na vědomí a nasajte hlubokým nádechem do svého těla a srdce, že když dáváte (když jste štědří), tak se vám to mnohonásobně vrátí.

Abychom udrželi proud hojnosti, tak je potřeba přijímat, ale i dávat. Jedině potom pochopíme a zrealizujeme vědomí hojnosti. Uvědomíme se, že vždycky opět dostaneme.

5. K balancování čakry solar plexu:

„Jsem silný, mocný a s radostí vykonávám akci, která přirozeně vydělává peníze.“

Solar plexu čakra je centrum osobní síly. Abychom vydělali peníze, tak je potřeba jednat, konat. Pokud jednáme a jsme ve své síle, tak naše akce mají jiný náboj, jinou energii. Práce jde více od ruky a máme sílu čelit překážkám a výzvám, které nám život dává co cesty.

Dovolte si cítit svoji sílu a moc, když přijde na vydělávání peněz.

6. K balancování druhé čakry

„Žiji v proudu hojnosti. S radostí a potěšením dávám a přijímám.“

Druhá čakra je centrum potěšení. Když máte druhé energetické centrum v harmonii, tak s radostí dáváte a přijímáte. Při meditaci nad touto afirmací o tom rozjímejte a dovolte si procítit radost, že žijete v proudu hojnosti.

Když máte příjemné pocity, když dáváte, tak brzy uvidíte na vlastní oči, že Vesmír, Život začne být štědrý i k vám.

7. K balancování kořenové čakry:

„ Cítím se v bezpečí bez ohledu na to kolik mám peněz.“

Kořenová čakra je centrum bezpečí, přežití. Hlavní záměr tohoto centra je zabezpečení. Dovolte si při této afirmaci procítit, jaké by to bylo cítit se s energií peněz bezpečně. Nezáleží na velikosti vašeho bankovního účtu, ale na vztahu s energií peněz.

Přítomnost energie peněz můžete cítit kdykoliv si přejete. Skvělou pomůckou k procítění energie peněz jsou vedené meditace. Nezávisí na to na tom, kolik máte peněz v peněžence nebo na účtu. Jednoduše si to představte a prociťte.

Čakry jsou skvělý způsob, jak transformovat svůj život. V tomto článku jsem popsal čakry velice zběžně. Téma čaker je hodně hluboké a v tomto článku jsem nemohl pokrýt všechny aspekty. Afirmace si můžete upravit podle sebe, pokud by s vámi rezonovala jiná formulace.

Zkuste si udělat pokus, že každý den po dobu jednoho týdne se zaměřte na jedno energetické centrum, jednu čakru a meditujte o této afirmaci.

Dovolte si u toho prožívat a cítit, to co prožíváte a cítíte. Není potřeba něco potlačovat nebo se vyhýbat určitým pocitům. Ukážou vám svoje moudro.

Získejte LÉČIVÉ čakrové meditace s výraznou SLEVOU!

Mějte se krásně,

Jiří Majkus

Jiří Majkus

Add comment

Vedené Meditace na facebooku

/* ]]> */