fbpx
Vedené Meditace

Toto je skryté „TAJEMSTVÍ LÉTA“…

Vše DOBRÉ se už DĚJE samo – 24 hodin, 7 dní v týdnu. Božská Existence neustále vysílá svá POŽEHNÁNÍ… 🌟🌟🌟

Vždy, stále a NAPLNO!

Život neustále bují a snaží se skrze nás projevit. Každým okamžikem se skrze nás snaží něco zrodit. Nemusíme pro to sami vůbec nic dělat, aby se tak dělo. 

To nejdůležitější je, abychom to sami NEKAZILI, uvolnili se a dovolili si DOBRO, které k nám neustále přichází PŘIJMOUT…

🧘☀️ A přesně to budeme dělat v LETNÍCH Vedených MEDITACÍCH: „Uvolni se a PROSPERUJ“! >> 

Protože nejvíce to kazíme naší nedůvěrou, pochybami, starostmi, myšlenkami nedostatku, ze kterých pak děláme zcela jiná rozhodnutí – rozhodnutí, která vedou k manifestaci těchto myšlenek.

Pomocí nich budeme LÉTO OSLAVOVAT a budeme oslavovat dary a transformační energie, které jsou během léta přístupné a kterým nedáváme většinou svoji pozornost.

Nedáváme jim pozornost, protože máme tendenci dělat to, co dělá většina. Během léta tak nějak prostě „vypnout“, zvolnit tempo, ale způsobem, který většinou nevede k tomuto skutečnému uvolnění a přijímání a většinou způsobem, kdy na konci léta jsme ještě více vyčerpaní..

Proto budeme dělat OPAK toho, co dělá většina. Nepustíme svoji VĚDOMOU pozornost ze svého života…
A více se skutečně uvolníme, naladíme na DARY léta a budeme je přijímat a akcí z inspirace budeme na vytváření života participovat.

Proto já a moje žena Lucy bereme toto léto jako příležitost k transformaci. Protože chceme využít požehnání a dary, která letní energie přináší a to nejsme schopni pokud se dostatečně neuvolníme a nedůvěřujeme.
Nemusíme se ani nijak extra více snažit. 

To podstatné je změna naší energie a první účinky tohoto našeho ZÁMĚRU začínají přinášet své plody zcela nečekaným způsobem.

🌟 Dostalo se mi pomoci, tak kde jsem ji od nikoho už ani nečekal a přece si ke mně stejně našla cestu…

🌟 Ukázaly se mi skryté možnosti, cesty a příležitosti, které jsem byl schopen spatřit až jsem se dostatečně uvolnil a změnil svoji energii…

🏄‍♂️🌟 Proto si nenechte ujít DARY tohoto LÉTA a pojďte s námi, jako MEDITAČNÍ surfaři sjíždět VLNU a Flow Života pomocí LETNÍCH meditací! >>

Tato VLNA a flow se dere z nitra každého z nás. Uvolníte se a vstoupíte s důvěrou na tuto vlnu s námi?


Letní Vedené MEDITACE – „Uvolni se a PROSPERUJ“…

Jiří Majkus

Add comment

Vedené Meditace na facebooku

/* ]]> */