fbpx
Vedené Meditace

Kdo ovládá vaši MYSL, ovládá váš ŽIVOT…

Pokud trpíte a nemáte v životě to, co chcete, tak někdo jiný kontroluje a ovládá vaší MYSL…

Někdo jiný určuje a diktuje, na co myslíte, čemu věříte, co očekáváte, že se vám bude dít a čemu věříte, že si zasloužíte.

Stejně jako poslední 4 roky moji mysl kontrolovaly a ovládaly vnuknuté pocity VINY, výčitek a celkově HANBY, které jsem dostal od svých vlastních RODIČŮ, jak se dozvíte v tomto příběhu! >>

Nyní je čas, abyste také převzali TOTÁLNÍ, kompletní a autoritativní kontrolu nad svoji vlastní MYSLÍ, protože jsme všichni tento dar od života dostaly.

Každý z nás může naprosto a kompletně ovládnout svoji MYSL a určit, na co budeme myslet, jak se budeme cítit, jaké myšlenky se dostanou do našeho PODVĚDOMÍ…

A to, co je v podvědomí si prostě nemůže pomoci a manifestuje se do naší REALITY. Tak to vymyslel BŮH, tak je to nastavené, není to osobní, je to čistý matematický vzorec.

🔥K tomu slouží nová Vedená MEDITACE pro zažehnutí TOUHY a VÍRY v dosažení vašich CÍLŮ a PŘÁNÍ! >>

Pomocí silných spirituálních technik naprosto, TOTÁLNĚ a kompletně převezmete kontrolu nad svojí myslí a budete to vy, kdo určí, jaká pak bude následná trajektorie vašeho života.

Bez ohledu na vaší minulost, bez ohledu na vaše stávající okolnosti!

Podvědomá mysl totiž automaticky přináší materiální ekvivalent myšlenky, kterou přijalo. A do podvědomí se dostanou myšlenky, které jsou smícháné s pocity a emocemi…

A je jedno jestli jsou to emoce DOBRÉ a nebo ŠPATNÉ…

Proto se škodlivé, toxické, negativní a sebedestruktivní myšlenky o tom, co se mi bude v životě dít dostaly do mého PODVĚDOMÍ, protože byly nabité a magnetizované pocity VINY, výčitek a HANBY.

Podařilo se mým rodičům mě za moji neposlušnost a drzost si žít svůj život podle sebe doslova potrestat, tak jak mi to dělali celý život.

Ale protože se vše děje pro naše Nejvyšší DOBRO, tak z toho pro mě nakonec plyne do největší POŽEHNÁNÍ a to je uvědomění toho naprosto zásadního FAKTU, kterého jsem si před tím tak moc dobře vědom nebyl.

Potrestali nás, protože jsme jim to sami umožnili a přijali jsme jejich myšlenky za vlastní – takže jsme se jako loutky nechali ovládat a tak náš život.

Kdo tedy ovládá vaši MYSL? Podle koho žijete? Kdo diktuje vaše MYŠLENKY a tak váš OSUD?

– Jsou to vaši rodiče jejichž názory ještě sami obhajujete?

– Je to kamarádka, která vám našeptává, jak se máte chovat ke svému partnerovi?

– Je to váš kamarád, který vám zavidí vaši ženu a nahlodová vás, jak byste se k ní měli chovat?

– Je to vaše okolí, které vás přesvědčuje, že to co chcete mít nebudete, že byste měli být „normální“?

– Je to vaše okolí, které se vás snaží strhnout dolů a sabotovat vaše CÍLE a PŘÁNÍ?

– Je to společnost, média nebo lidé, kteří křičí své názory na sociálních sítích, které jsou častokrát velmi nezralé a TOXICKÉ?

Cítíte to? Vidíte to? Jak se s tím cítíte?

ANO – přesně tak, chci abyste se naštvali a řekli si „TAK DOST!“.

„Já jsem ten, kdo právě teď přebírá naprostou, TOTÁLNÍ a autoritativní KONTROLU nad svojí MYSLÍ a tak nad svým OSUDEM!“

Řekněte to NAHLAS!Několikrát po sobě určete své MYSLI, jak to od teď bude – pokud to neuděláte VY, tak to za vás udělá někdo jiný.

Jak už je řečeno ve starodávné Bhagavad Gítě – ovládnutá MYSL je ten největší PŘÍTEL a neovládnutá mysl je tím největším NEPŘÍTELEM.

🔥 Převezměte kontrolu touto AFIRMACÍ a podpořte to Vedenou MEDITACÍ pro zažehnutí TOUHY a VÍRY, kde to celé rituálním způsobem stvrdíme! >>


Video – Jak slabá TOUHA a VÍRA kazí a BLOKUJE celý proces manifestace vašich CÍLŮ a PŘÁNÍ…

Jiří Majkus

Add comment

Vedené Meditace na facebooku

/* ]]> */