fbpx
Vedené Meditace

3 důvody, proč MEDITOVAT během SPÁNKU…

Chceš konečně prolomit staré vzorce a začít žít život, po kterém toužíš?

Tyto Noční 8h MEDITACE ti mohou pomoci dosáhnout hlubokých změn ve tvém podvědomí, aniž bys musel vyvíjet velké úsilí! >>

Představ si, jaké by to bylo probouzet postupně více a více s pocitem klidu, radosti a hojnosti – to se projevuje při dlouhodobém používání nočních meditací, které jsem pro tebe vytvořil.

Zde jsou 3 důvody, proč začít meditovat během SPÁNKU…

1) Přeprogramováváš své podvědomí bez námahy.

Tvá mysl je během spánku v otevřeném stavu. Noční meditace pracují v tvém podvědomí, kde přepisují staré negativní vzorce a nahrazují je novými, podporujícími myšlenkami o hojnosti, sebevědomí a úspěchu.

Není to úžasné?

Zkus to na vlastní kůži a nechej se unášet změnou, zatímco spíš – získej zvýhodněný balíček 6 nočních 8h MEDITACÍ s 50% SLEVOU! >>

2) Odstraníš stres a emočních bloky, co tě brzdí.

Žiješ ve stresu nebo cítíš, že tě brzdí staré emoce? Noční meditace ti pomohou odplavit napětí a uvolnit hluboce uložené bloky, které ti brání v rozvoji.

Ráno se probudíš s čistou myslí a vnitřním klidem, připraven čelit novému dni. S novu a svěží energií, lepším vnitřním nastavením a dlouhodobě se tvoje rána začnou velmi měnit.

3) Lépe manifestuješ to, po čem TOUŽÍŠ.

Peníze, láska, radost, hojnost, kreativita, inspirace i materiální cíle – vše, po čem toužíš, můžeš přitáhnout snadněji, když přepíšeš své podvědomé programy.

Ty totiž určují, jak se rozhoduješ, co děláš a jakou máš energii a vibraci, která buď přitahuje to, co chceš a nebo doslova odpuzuje.

Můžeš se pak snažit a snažit ve vnějším světě o to, co chceš, ale protože tvoje energie s tím není v souladu, tak to k tobě stále nepřichází.

Noční meditace pracují na tom, aby do tvého života proudila přirozená hojnost, rovnováha a harmonie. Představ si, jak by to bylo, kdyby k tobě věci přicházely lehce?

Stálo by za to si pouštět na spaní nahrávky? Jak by se změnil tvůj život? 

Teď je ta správná chvíle udělat první krok ke změně!

Využij 50% slevu na balíček 6 nočních meditací a zažij hlubokou transformaci během spánku! >>

Mějte se krásně,

Jiří Majkus

Jiří Majkus

Add comment

Vedené Meditace na facebooku

/* ]]> */