fbpx
Vedené Meditace

Zbav se špatné KARMY na PENÍZE a přitahuj HOJNOST s větší lehkostí a DŮVĚROU!

Když změníš svoji špatnou KARMU na PENÍZE, tak postupně začneš pociťovat změny ve svém vztahu k penězům.

Můžeš si všimnout, že peníze přicházejí s větší lehkostí, že se objevují nové příležitosti nebo že tě už netrápí staré finanční obavy. Tvůj vnitřní pocit hojnosti bude růst, protože se přepisují staré vzorce, které tě dříve blokovaly.

Karma na peníze se vztahuje k energetickým otiskům, přesvědčením a vzorcům, které si neseš z minulosti – ať už ze svých minulých zkušeností, rodinného prostředí, nebo dokonce karmických vazeb z minulých životů.

Tyto vzorce ovlivňují tvůj vztah k penězům, k hojnosti a k tomu, jakým způsobem je přitahuješ (nebo odpuzuješ) do svého života.

🤑💃 Nová 8h Noční MEDITACE na spaní s Bohyní LAKŠMÍ pro manifestaci HOJNOSTI a čištění KARMY na PENÍZE! >>

Co je to špatná karma na peníze?

Špatná karma na peníze jsou negativní myšlenkové a emocionální vzorce, které ti mohou blokovat příliv finanční hojnosti. Může to zahrnovat například přesvědčení jako:

  • „Peníze jsou zlé.“
  • „Musím tvrdě dřít, abych si vydělal/a.“
  • „Nezasloužím si být bohatý/á.“
  • „Peníze kazí lidi.“
  • „Nikdy nemám dost peněz.“

Tyto podvědomé programy omezují tok hojnosti ve tvém životě, protože ovlivňují tvé vnitřní nastavení ohledně peněz.

Taková karma může být důsledkem tvého vlastního přesvědčení, rodinných vzorců chování, ale i důsledkem karmických vazeb z minulých životů, kdy mohlo dojít k nevyváženým vztahům s bohatstvím nebo chudobou.

Jak můžeš změnit špatnou KARMU na PENÍZE pomocí Shreem Brzee, energie Lakšmí a noční meditace?

Změna špatné karmy na peníze zahrnuje především přepisování starých vzorců a vytvoření nového energetického nastavení, které přitahuje hojnost.

💸🪬 Kombinace mantry Shreem Brzee, energie bohyně Lakšmí a noční meditace je mocným nástrojem k tomu, jak tento přepis provést! >>

1) Mantra Shreem Brzee.

Mantra Shreem Brzee je zvuková vibrace hojnosti. Zvukové vibrace mají v energetickém poli velkou moc, protože působí přímo na jemné energetické vrstvy a podvědomé vzorce.

Když opakuješ mantru Shreem Brzee, přepisuješ staré negativní programy o penězích, které jsou zakotveny v podvědomí, a nahrazuješ je vibrací hojnosti.

Tato mantra funguje jako nástroj pro „odblokování“ karmických bloků spojených s finančními problémy a otevírá tě novým možnostem.

Shreem je zvuk, který přivolává hojnost a prosperitu. Brzee je zvuk pro odstranění negativní finanční karmy. Kombinací těchto dvou zvuků se mění energetické pole a podvědomé vzorce spojené s penězi.

2) Energie bohyně Lakšmí.

Bohyně Lakšmí je ztělesněním božské energie hojnosti, prosperity, bohatství a štěstí. Když ji voláš do svého života skrze meditaci nebo modlitbu, přivoláváš její pomoc a ochranu. Její energie ti může pomoci rozpustit staré karmické bloky a otevřít tvůj život pro proud hojnosti.

Lakšmí představuje nejen fyzické bohatství, ale také duchovní a emocionální hojnost – což ti umožňuje vnímat peníze jako něco pozitivního, jako součást celkového vyrovnaného a bohatého života.

Když pracuješ s Lakšmí v noční meditaci, její energie vstupuje do tvého podvědomí, harmonizuje tvé myšlení o penězích a přináší ti ochranu a vedení na cestě k finančnímu úspěchu.

Přečti si ještě článek – Jak změnit svůj ŽIVOT bez NÁMAHY (pomocí síly Nočních MEDITACÍ)! >>

3) Noční meditace.

Noční meditace je velmi silný nástroj, protože během spánku je tvé podvědomí otevřené a citlivé na nové informace. V tomto uvolněném stavu můžeš pracovat na přepisování starých vzorců bez odporu vědomé mysli, která by mohla kritizovat nebo zpochybňovat změnu.

Když posloucháš noční meditaci s mantrou Shreem Brzee, tato zvuková vibrace působí na tvé podvědomí po celou noc. Postupně začne měnit tvé vnitřní programy, které se vztahují k penězům a hojnosti.

Během meditace můžeš také volat bohyni Lakšmí, aby ti pomohla s uvolněním karmických bloků a posílením proudění hojnosti do tvého života.

  • Shreem Brzee působí na podvědomí, kde přepisuje negativní karmu a staré vzorce spojené s penězi.
  • Lakšmí do tvého života přináší energii hojnosti a ochranu, pomáhá ti přijímat peníze s radostí a vděčností.
  • Noční meditace umožňuje, aby tato transformace probíhala v hlubokých vrstvách tvé mysli, zatímco spíš, a postupně mění tvůj vztah k penězům.

🤑💃 Proto neváhej a UŽIJ si Božskou a LÉČIVOU noc s touto meditací a s Bohyní LAKŠMÍ! >>

Očekávej LÉČIVÉ sny na téma hojnosti a PENĚZ, i ty nečekané, pracujte s meditací nejlépe dlouhodobě…

A získej tuto Noční 8h MEDITACI se zahajovací cenou – a můžeš získat také zvýhodněný balíček všech 6 Nočních 8h Vedených MEDITACÍ na SPANÍ! >>

Měj se krásně a žij v hojnosti.

Jiří Majkus

..

Jiří Majkus

Add comment

Vedené Meditace na facebooku

/* ]]> */