fbpx
Vedené Meditace

Jak změnit svůj ŽIVOT bez NÁMAHY (využívej sílu Nočních MEDITACÍ)…

🌙🌌 ANO – je to tak! Pomocí těchto 8h Nočních MEDITACÍ můžeš změnit svůj život bez NÁMAHY! >>

Vysvětlím ti jak je to možné…

Noční meditace, zejména ta, která pracuje s afirmacemi nebo mantrami, má jedinečnou schopnost ovlivnit tvé podvědomí, aniž bys musel aktivně něco dělat během dne.

Abych to vysvětlil co nejjednodušeji, představ si svou mysl jako ledovec. Jen malá část ledovce – tvoje vědomí – je nad hladinou. Většina, která je ukrytá pod vodou, je tvoje podvědomí. Tady jsou uloženy všechny vzorce myšlení, staré návyky a přesvědčení, podle kterých žiješ, aniž by sis to uvědomoval.

Noční MEDITACE je jako způsob, jak „přeprogramovat“ tu skrytou část ledovce, kde sídlí staré vzorce, které tě můžou brzdit v dosahování toho, co si v životě přeješ – ať už je to úspěch, hojnost nebo třeba skvělý vztah.

Proč to funguje během spánku?

Když usínáš, tvoje mysl se postupně dostává do hlubších mozkových vlnových stavů, zejména do tzv. theta a delta frekvencí.

V těchto stavech je tvoje podvědomí mnohem otevřenější a citlivější. Tvoje vědomí (ta část, která kritizuje nebo pochybuje) odpočívá, což znamená, že veškeré afirmace, mantry nebo pozitivní myšlenky mají mnohem silnější dopad.

V noci je tvoje podvědomí „posluchačem“, který nasává informace jako houba, a tyto informace pak může použít k vytvoření nové reality.

Mantra nebo afirmace, kterou slyšíš celou noc, se do tvého podvědomí „otiskne“, a začne pomalu nahrazovat staré myšlenkové vzorce – třeba že je těžké vydělat peníze nebo že úspěch je spojený s námahou a stresem.

Jak to ovlivňuje tvůj život?

Když se během noční meditace opakují pozitivní myšlenky, jako třeba mantra Shreem Brzee pro hojnost, tvé podvědomí začne tyto myšlenky vnímat jako „pravdu“.

A protože většina tvých rozhodnutí a reakcí během dne pochází z podvědomí, začneš automaticky jednat a přemýšlet jinak – otevřeněji, s větší důvěrou v hojnost, s pocitem, že si zasloužíš úspěch a bohatství.

To je ta změna bez námahy. Největší námaha spočívá v aktivním překonávání podvědomých vzorců – to je to nejtěžší a když takto začneš využívat podvědomí, tak tato námaha odpadá.

Je to, jako kdyby Noční MEDITACE pomohla vytvořit „novou cestu“ ve tvé mysli, po které se ráno probudíš a začneš chodit! >>

A protože tvé podvědomí teď pracuje s těmito pozitivními programy, začneš si všímat, jak se kolem tebe mění realita – přitahuješ lepší příležitosti, snadněji získáváš peníze nebo prostě cítíš větší klid a spokojenost.

Není nutné na to vynakládat žádnou extra námahu. Stejnou námahu musíš vynaložit na život, který žiješ teď jako na život, po kterém toužíš.

Stačí poslouchat meditaci, zatímco spíš, a nechat energii pracovat za tebe. Mnoho lidí, kteří to vyzkoušeli, si všimli, jak jim to pomohlo změnit nejen jejich myšlení, ale i celý život.

Navíc, co můžeš ztratit?

Jde o šanci dát sobě prostor pro něco nového, pozitivního a nechat své podvědomí, aby ti pomohlo vytvořit život, jaký si skutečně přeješ.

Získej tuto Noční 8h MEDITACI se zahajovací cenou – a můžeš získat také zvýhodněný balíček všech 6 Nočních 8h Vedených MEDITACÍ na SPANÍ! >>

Měj se krásně,

Jiří Majkus

..

Jiří Majkus

Add comment

Vedené Meditace na facebooku

/* ]]> */