fbpx
Vedené Meditace

Vaše velké STRACHY, které máte jste v MINULOSTI již prožili…

🧡🧘 Cena za Online programy Vedených MEDITACÍ půjde za pár dní nahoru! >>

– Vedené MEDITACE za 690,- Kč budou za 1980,- Kč.

– Vedené MEDITACE za 990,- Kč budou za 3290,- Kč.

– Vedené MEDITACE za 1980,- Kč budou za 4290,- Kč

Ty velké, zdrcující obavy a strachy, které v sobě máte nejsou ve skutečnosti jen výmysly mysli. Tyto situace jste totiž v minulosti již prožili a proto se stále ozývají jako vzpomínky a projektujete si je do budoucnosti.

Že nás někdo opustí za někým lepším, že nebudeme mít dostatek peněz, že se strachujeme o naši budoucnost, že nebudeme mít kde bydlet, že budeme pro někoho nedostateční, že nás nebude nikdo milovat – to nejsou nové myšlenky.

Jsou to vzpomínky. Jsou to otisky událostí z naší minulosti, které si neseme v sobě jako hluboké rány. A právě proto nás tyto strachy pronásledují, znemožňují nám klidně spát a cítit se v bezpečí, žít v hojnosti, dělat správná rozhodnutí a užívat si života…

To už jste se v dětství cítili pro rodiče, že NEJSTE DOST. To jste se už v dětství cítili nemilovaní. To jste se už v dětství cítili, že nemáte domov, že nebudete mít dost peněz a nebo že vás někdo opustil…

– Proto jsem byl ve VZTAHU tak moc a přehnaně žárlivý – protože to bylo moje zranění z dětství, že mě moje matka opustila a já to nechtěl znovu cítit…

– Proto jsem měl tak strach z mužů, že mě budou ponižovat – protože mě můj otec v dětství ponižoval…

– Proto jsem měl takový strach o svoji budoucnost – protože se mi v dětství předhazovalo, že když nebudu poslušný, tak bude ZLE a svět mě bude trestat.

– Proto jsem měl takový strach z DLUHŮ – protože mi je moje matka od dětství předhazovala a strašila s nimi, takže jsem se cítil, že už je mám, i když jsem ještě ani nepracoval.

To nebyly moje výmysly! Když jsem byl okolnostmi přinucen hloubat ve svém nitru, tak jsem to všechno objevil. 

Proto se tyto strachy stávaly sebenaplňujícím proroctvím a všechny jsem si manifestoval nevědomě a nechtěně – protože prostě manifestujeme to, co máme uvnitř sebe. To je to co vysíláme do Vesmíru.

Potkával jsem takové muže, kteří byli nezralý, zranění a ponižovali ostatní (ještě jsem k nim chodil pro rady). Toužil jsem po ženách, které by mě opustili, když byl procházel nějakou výzvou a tak dále…

Když jsme prošli těmito bolestnými zkušenostmi, naše mysl si je zapsala a s každou novou výzvou, kterou život přináší, se tyto staré rány ozývají. Naše obavy nejsou jen iracionální strachy. Jsou připomínkou toho, co jsme kdysi zažili.

A pokud si je neuvědomíme a nezačneme léčit své nitro, stávají se našimi sebenaplňujícími proroctvími. Naše mysl nám totiž stále opakuje, že „se to může stát znovu“.

🧡🧘 Proto v programech Vedených MEDITACÍ máme vždy LÉČIVÉ meditace a cvičení! >>

Ale tady je důležité uvědomění: my sami máme moc tuto realitu změnit.

Pokud se naučíme pracovat se svým nitrem, léčit své staré rány a přetvářet tyto strachy, můžeme přepsat své příběhy. Můžeme si vytvořit novou realitu, ve které naše minulost neurčuje naši budoucnost.

To je důvod, proč je tak důležité věnovat se léčbě sebe sama a hloubkové práci na sobě.

Vedené MEDITACE jsou jedním z nástrojů, které nám pomáhají se spojit s tím, co je v nás skryté.

Pomáhají nám osvobodit se od starých strachů a otevřít dveře k nové realitě, kde místo strachu přichází klid, síla a odvaha žít naplno! >>

Pojďme společně přetvořit své nitro, abychom přestali přitahovat to, čeho se tak bojíme, a začali si manifestovat život, který si skutečně přejeme.

Klikněte a vyberte si své Vedené MEDITACE – jejich cena půjde za pár dní NAHORU! >>

Mějte se krásně,

Jiří Majkus

Jiří Majkus

Add comment

Vedené Meditace na facebooku

/* ]]> */