fbpx

Vedené MEDITACE: Probuzení OSOBNÍ SÍLY...

​Naučte se způsob, jak využívat své EMOCIONÁLNÍ spouštěče (to, že se vás něco "DOTKLO") k pozitivní změně vašeho života, získejte SEBE-VĚDOMÍ, rozlučte se s pocitem BEZMOCI, nerozhodností, slabou VŮLÍ, prokrastinací, STAGNACÍ, demotivací, DEPRESÍ, negativitou, s pocitem, že NIC NEMÁ CENU a ​probuďte svoji ​VNITŘNÍ osobní SÍLU...

​Přístup k vaší ​vnitřní a OSOBNÍ SÍLE vede skrze NEGATIVNÍ emoce a NEGATIVNÍ myšlenky, které máte o sobě a o světě. Je čas přestat před tím vším UTÍKAT, vzít "MEČ PRAVDY" do ruky a přes to všechno se prosekat ​ke své vlastní PRAVDĚ a SÍLE...

​‚‚​​​​Naučím vás metodu, která skvěle FUNGUJE každému a získáte pomůcku a nástroj v podobě tohoto "MEČE PRAVDY",  který budete mít přístupný v kapse vašeho telefonu...‘‘​

- ​​Jiří Majkus

​Jak sami sebe a svoji SÍLU ​potlačujeme a jaká z toho vede cesta...

- ​​jste jen jednu MYŠLENKU od toho, abyste zase cítili sami sebe a svoji SÍLU...


​Jak poznat, že ​vám chybí OSOBNÍ SÍLA?

- ​​Máte ve zvyku neustále odkládat věci, které je nezbytné udělat a vykonat?


- Máte problém se ROZHODNOUT, protože se obáváte toho, že uděláte špatné rozhodnutí a cítíte obavy z možných NEGATIVNÍCH důsledků?


​- Když už se pro něco ROZHODNETE, tak začnete brzy své rozhodnutí zpochybňovat, protože to nejde tak hladce, jak jste očekávali?


- Máte občas (a nebo často) pocit BEZMOCI, že nevíte co udělat proto, aby se váš život změnil směrem, po kterém toužíte a jste ZASEKNUTÍ pořád v tom stejném?


​- Máte pocit, že NEDOKÁŽETE udělat, co je potřeba, abyste POZITIVNĚ změnili váš život?


​- Chybí vám SILNÁ VŮLE a při prvních překážkách to VZDÁTE a necháte se velmi rychle ODRADIT od toho, co chcete a potřebujete?


​- Jste DEMOTIVOVANÍ, utlumení, chybí vám zapálení do vašeho života, chuť začít něco nového a nebo zapálení po cestě vyvane a chybí vám ​dotahovat věci do konce?


​- Jste pro něco rychle NADŠENÍ, ale vaše počáteční nadšení velmi rychle VYPRCHÁ a už vám nejde se znovu nadchnout a protože vám chybí chuť a energie, tak s tím, co vás tak inspirovalo a "zvedalo ze židle" nakonec zase SEKNETE?


​- Máte pocit, že byste si potřebovali více VĚŘIT a že byste si chtěli sami o sobě LÉPE a POZITIVNĚJI přemýšlet?


​- Víte, že to KDO JSTE ve vás "někde tam je", ale nemůžete se k tomu dostat a tak vám nezbývá nic jiného než se smířit s tím, že se k tomu, kdo víte, že jste asi NIKDY NEDOSTANETE?


​- Kdysi jste měli ještě NADŠENÍ a ZAPÁLENÍ pro váš život, proto si splnit vaše CÍLE, VIZE a PŘÁNÍ, ale to už je všechno pryč (obzvláště s tím, co se dějte ve světě)...


​- Jste nervózní, kdykoliv máte říct své NÁZORY, požádat o to co chcete nebo si s cizím člověkem vykomunikovat, co potřebujete?


​- Chybí vám ODVAHA a síla na to se postavit lidem, situacím a nebo okolnostem, kterým víte, že potřebujete a stále do odkládáte ale cítíte, že vás to oslabuje?


- Máte problém si vykomunikovat, co potřebujete ve vašem VZTAHU a RODINĚ a tak si to raději necháváte pro sebe a tolerujete svoji vlastní nespokojenost?


​- Cítíte se letargičtí, že postrádáte energiie "rozhýbat se" a rozhýbat události ​směrem, který chcete?


​- Stává se vám, když uděláte CHYBU a máte z toho tak špatný pocit, že upadáte do stále hlubší deprese?


​- Cítíte se někdy frustrovaní a rozhněvaní sami na sebe a nemůžete se z toho dostat?


​- Stane se vám, že vám někdo něco řekne, co se vás "DOTKNE", ale raději před tím rychle utečete, potlačíte své EMOCE a pocity, ale poté se něco jakoby zlomilo a odešla chuť do toho, do čeho jste byli před tím zapálení?


​-  Pro něco se rozhodnete, jste NADŠENÍ, ale pak nastane nějaká záhadná událost, která ve vás něco vyvolala, vy se snažíte nad to "povznést", ale už to nejde tak dobře jako před tím?


​- Stavá se vám ve VZTAHU, že máte pocit, že to vede k lepšímu, ale pak něco partner/partnerka udělá nebo řekne a je to všechno zase jako dřív?


​- Jste jako chodící "PAPIŇÁK", který ale neví, jak se vypořádat se svým HNĚVEM a tak dělá, že jste v pohodě, ale chybí vám chuť a energie do života​ a máte pocit, že NIC NEMÁ CENU?

​​

Pokud jste odpověděli alespoň na jednu otázku ANO, tak vám chybí přístup k vaší OSOBNÍ SÍLE...


... a nevíte si rady, jak se vypořádat se svými EMOCIONÁLNÍMI spouštěči, které tyto vnitřní stavy vyvolávají.

​Proč máme ZABLOKOVANÝ přístup ke své vlastní SÍLE?

Problémem jsou nezpracované emoce HNĚVU, VZTEKU, ZLOBY, UBLÍŽENÍ, VINY, HANBY, ZOUFALSTVÍ, BEZMOCI a tak dále...


Nastane v našich životech nějaká událost - někdo nám něco škaredého řekne, něco se nám nepovede, uděláme chybu, někdo nám ublíží, stávající světové dění nebo cokoliv, co v nás vyvovolá tyto EMOCE...


... a protože se s nimi neumíme vypořádat, tak je v sobě POTLAČÍME a myslíme si, že když jim nedáme pozornost, tak že zmizí a přestanou existovat...


Tyto emoce, emocionální spouštěče ale nikam NEZMIZÍ. My je akorát zatlačíme do sebe a často je otočíme PROTI SOBĚ.


Tím, jak je do sebe zatlačíme, tak tím potlačíme také svoji vnitřní OSOBNÍ SÍLU. 


Potlačíme s tím také POZITIVNÍ emoce, naše nadšení, odhodlání, jasnost, rozhodnost, motivaci a touhu a chuť jednat a jít si za tím, co chceme.


Protože nemůžeme NIKDY potlačit jen to NEGATIVNÍ. Vždy potlačíme všechno - negativní i pozitivní.


Naše osobní vnitřní síla tedy celou dobu dřímá uvnitř nás. Nikam nezmizla ani nevyvanula. Je POTLAČENÁ a čeká na to, kdy ji konečně zase řekneme ANO a kdy s ní začneme konstruktivně pracovat.


Tyto emocionální spouštěče (kdy se nás něco "DOTKNE") jsou ve skutečnosti naprosto skvělou příležitostí zjistit, jaké NEGATIVNÍ myšlence věříme, která nám tyto emoce vyvolává.


Emocionální spouštěče jsou tedy BOŽSKÉ, protože obsahují pro nás vždy důležité poselství a jsou příležitostí k POZITIVNÍ změně našeho života.


Jsou příležitostí se znovu navrátit ke své VNITŘNÍ SÍLE, osvobozeni od NEGATIVNÍ myšlenky a vyzbrojeni s novým pochopením a s novým "AHA" momentem a POSELSTVÍM.


Připraveni udělat POZITIVNÍ změnu trajektorie našeho života.


To, že se nás něco "DOTÝKÁ" není špatně...


Není to ani důvod se z toho obviňovat a není ani důvod reagovat na někdy agresivní útoky lidí z duchovních komunit a komunit osobního rozvoje, kteří toto používají jako zbraň a manipulaci k umlčení.


Něco se nás dotýká, něco nás NASRALO, něco nás rozhodilo, protože buď máme důvod, protože druhá strana se opravdu nějak chová...


... a nebo je to proto, že věříme nějaké NEGATIVNÍ myšlence o nás, o dané situaci, oblasti života, která nám ty emoce způsobuje.


A to, že půjdeme svůj hněv jen vyřvat nebo vyběhat (jak radí psychologové) je sice lepší než to v sobě dusit, ale PROBLÉM nadále setrvává.


Je jen otázkou času než situace nastane znovu, protože nám ji Vesmír dá znovu do cesty, abychom udělali konečně správnou věc.


Ten důvod je, abychom se do svého emocionálního spouštěče ponořili a objevili LEŽ, které věříme, která nám kazí a ničí život.


Všechny ty situace, které jste četli na začátku jsou z toho důvodu, že máme potlačené své EMOCE, svůj HNĚV, že je máme otočené proti sobě a že věříme NEGATIVNÍM myšlenkám, které je znovu a znovu vyvolávají.


Emocionální spouštěte tedy NEJSOU problém. Problém je naše naučená reakce na ně...


A těchto spouštěčů v sobě máme mnoho, protože věříme spoustě LŽÍM a NEGATIVNÍM myšlenkám o sobě a o životě.


Proto jsem vytvořil Vedené MEDITACE: Probuzení OSOBNÍ SÍLY, které vám pomůžou se s tím vším vypořádat...


Pokud se svými emocionálními spouštěči neumíme pracovat, tak jsme lehce manipulovatelní, velmi rychle nás něco rozhodí a odradí od toho, co chceme...


... chybí nám chuť do života, chuť do akce, motivace, rozhodnost, jasnost, nedokážeme se za sebe postavit, postavit se za své názory, vykomunikovat si své potřeby a celkově nám chybí přístup ke své VNITŘNÍ osobní SÍLE.


Cítíme často STRACH, obavy a jsme pohlcení v pocitu NEDOSTATKU a NEDOSTATEČNOSTI...


Jsme od sebe odpojení, bez života a chuť do života se snažíme získat často destruktivními a nezdravými způsoby.

​Jste jen JEDNU MYŠLENKU od toho, abyste zase cítili svoji SÍLU...

A přitom jsme jen jednu myšlenku od toho, abychom se spojili se svojí VNITŘNÍ SILOU.


Když strategicky uvolníme potlačené emoce a hněv ven, tak se nám NEGATIVNÍ myšlenka vyjeví a když ji následně změníme a vytvoříme si novou myšlenku, tak opět cítíme sami sebe, svoji PRAVDU a svoji SÍLU.


Doslova se "otřepeme" z toho, že nás něco rozhodilo nebo že jsme my sami něco POKAZILI, že jsme sami udělali něco "ŠPATNĚ"...


... a můžeme s OTEVŘENOSTÍ a novým vnitřním ohněm pokračovat na naší cestě. 


Stáváme se NEZASTAVITELNÍ...


Protože dokážeme se se svým vnitřním stavem vypořádat.

​Hněv je váš PŘÍTEL (umíte s ním pracovat?)...

I když je HNĚV považován za společensky nekorektní a za nízkou vibraci, tak je to přitom náš PŘÍTEL, který nás může dovést k naší VNITŘNÍ SÍLE...


🔥 Nemyslím tím, že se máte stát protivným, nevrlým a věčně ROZHNĚVANÝM a vzteklým člověkem...


To se právě děje, když se svým hněvem neumíme pracovat.


Většinou je reakce na hněv taková, že ho potlačíme, dusíme, děláme, že jsme v pohodě, že nás nic nerozhodilo, že rozhodně teda NEJSME naštvaní...


... a pak ho někde musíme vypustit a většinou na někoho, kdo je nám blízký.


A nebo ten HNĚV konstantně otáčíme proti sobě a tím ještě více TLUMÍME svoji VNITŘNÍ SÍLU.


Hněv je přítel, když se s ním naučíme ZDRAVĚ pracovat a když využijeme jeho dary a energii k pozitivní změně našeho života.


  • Hněv nám ukazuje, že nám něco nevyhovuje...
  • Hněv nám ukazuje, že potřebujeme něco změnit...
  • Hněv nám ukazuje, že nám někdo překračuje naše osobní hranice...


Hněv, který vyjádříme zdravým způsobem ven (i hněv, který máme na SEBE) nám pomůže získat JASNOST, pomůže nám se ROZHODNOUT a ukázat, jakým směrem chceme změnit trajektorii svého ŽIVOTA...


🔥🔥🔥 A také nám dodá potřebnou ENERGII k tomu, abychom toho byli schopni - dodá nám VNITŘNÍ OHEŇ, zapálenost...


Když ho vyjádříme ven strategickým způsobem, tak nám také ještě odkryje NEGATIVNÍ myšlenku, kterou máme o sobě nebo o daném tématu, situaci nebo oblasti.


Máme tedy také PŘÍLEŽITOST ji spatřit, zpochybnit a osvobodit se od ní.


Moc dobře to znám... já byl vychovaný k tomu, abych svůj HNĚV v sobě dusil, abych si ho nedovolil vyjádřit ven.


Proto mi také chybělo tolik mé VNITŘNÍ SÍLY, která byla pod mým hněvem celou tu dobu potlačená.


Až později jsem pochopil, že HNĚV je můj PŘÍTEL a že mě dokáže krásným způsobem dovést k mé jasnosti, spoustě "AHA" momentům a k mé OSOBNÍ SÍLE... 🔥🔥🔥


​​To bude přesně jedna z věcí, kterou vás tam naučím, dostanete k tomu STRATEGICKÝ a osvědčený postup...


... a bude to prostor, kde budete mít dovoleno se pořádně NAŠTVAT.

To, co se naučíte vám pomůže PROBUDIT vaší VNITŘNÍ SÍLU..

​Problémy, výzvy, překážky budeme zažívat na naší cestě pořád...


​Zklamání, chyby, že se nám něco nepovede, že nám někdo ublíží, že nastane něco co vyzkouší naši sílu nás nevyhnutelně čeká, obzvláště, když chceme růst.


​Rozdílové je to, jak na tyto všechny události a situace ZAREAGUJEME...


Neslibuji vám tedy to, že se tomuto všemu vyhnete a už nikdy nic takového nezažijete.


To, co vám SLIBUJI je to, že budete vědět, jak se s tím vším vypořádat a dostanete nástroje a pomůcky, které vám v tom naprosto skvělým způsobem pomůžou a podpoří vás v tom, abyste se tím vším nenechali zastavit.


​Protože je opravdu smutné a opravdu škoda, když dokážete v životě toho hodně dobrého vykonat, když se chtějí skrze vás projevit a manifestovat vaše PŘÁNÍ, VIZE a ZÁMĚRY...


... když vás vede vaše INTUICE a Vesmír na cestu vašeho skutečného osudu, ale když vám chybí k tomu všemu OSOBNÍ SÍLA a když se necháte zastavit ostatními lidmi a NEGATIVNÍMI událostmi a okolnostmi.


​Začněte STRATEGICKY využívat vnější svět jako zrcadlo k tomu, co potřebujete změnit, jaké nové postoje si osvojit, jak o sobě a o životě jinak přemýšlet a jak POZITIVNĚ změnit váš život.


​Nyní to máte téměr na "DOSAH RUKY"...

Představte si na chvíli, jaké by to bylo, kdybyste věděli, jak pracovat se svými EMOCIONÁLNÍMI spouštěči a OSOBNÍ silou...

​- Jaké by to bylo vědět, ​​že víte, jak pracovat se svými emocionálními spouštěči, hněvem a svým vnitřním stavem?


​- Jaké by to bylo vědět, že když vás něco rozhodí, tak se TĚŠÍTE, co nového zase o sobě objevíte, co vás posune vpřed a pomůže vám se osvobodit od LŽÍ, kterým podvědomě věříte?


- ​Jaké by to bylo vědět, že kdykoliv něco nastane, tak víte, jak se zase navrátit ke své VNITŘNÍ, OSOBNÍ SÍLE?


​Na chvíli si to představte?


​Vyplatilo by se investovat trochu času do toho se to naučit?


​Vyplatilo by se vám investovat trochu času a vaší energie ​a toto všechno, co jste se na této stránce dozvěděli a i něco LEPŠÍHO prožívat ve vašem denním životě "na vlastní kůži"?


​Pokud ANO, tak to také dokážete udělat..


Pokud jste si odpověděli ANO, tak mám pro vás dobré zprávy...

​Za tímto účelem jsem vytvořil ​Vedené MEDITACE: ​Probuzení OSOBNÍ SÍLY...

​V těchto audio nahrávkách Vedených MEDITACÍ ​se uvolníme bloky, které vám brání svoji sílu projevovat...


​Navrátíme se ke své OSOBNÍ SÍLE, zapálíme náš VNITŘNÍ OHEŇ, budeme přeprogramovávat své MYŠLENÍ pomocí afirmační nahrávky ohledně našich emocí a naší síly...


​A také získáte osvědčený nástroj v podobě Strategické DENÍKU osobní síly, který vás v procesu navrácení k OSOBNÍ SÍLE skvěle povede...



Autor projektu

Jmenuji se Jiří Majkus a s meditacemi jsem se poprvé setkal před sedmnácti lety. Jsem autorem ​patnácti meditačních, TRANSFORMAČNÍCH online programů.


Pomocí meditace a vedených meditací jsem si do svého života přitáhl moji milovanou ženu, povedlo se mi zhubnout 10kg a objevil jsem v sobě svoje životní poslání.

Podnikám v oboru, který MILUJI, dává mi hluboký smysl a naplňuje mě energií.


Moje cesta ale nebyla procházka růžovým sadem a vedené meditace mi pomáhaly na této cestě zůstat. Pomáhaly mi vyjasňovat můj záměr a to, po čem ve skutečnosti moje srdce touží.


Jsem nesmírně vděčný, že vám mohu nyní zprostředkovat metody a techniky, které mi pomohly splnit si moje velká přání.

Jak je sestaven tento ​​meditační program Vedených MEDITACÍ?

Tento online meditační program je sestaven ​do těchto základních částí...


1⃣ První část je ​teorie, kde se ponoříme do tohoto tématu a řekneme si důležité informace, postoje a přístupy (formou videa, audio a nebo textu)...


2⃣ Druhá část je ​​audio nahrávka Vedené MEDITACE, která je navržená tak, ​abychom ​se spojili s naším Vyšším JÁ a svými DUCHOVNÍMI rádci a průvodci.


Třetí část je práce se strategickými deníky.

​Nyní také přístup k MEDITACÍM pomocí ​aplikaci Vedených MEDITACÍ...

​Aby pro vás bylo ještě jednodušší a snažší meditovat s těmito meditacemi, tak dostanete také přístup do aplikace vedených meditací, kterou si můžete stáhnout do mobilu nebo i tabletu.


Meditace a i videa je možné poslouchat na cestách offline (po jejich stažení) a na pár kliknutí máte přehledný přístup k vaším meditacím.


Tento přístup dostanete navíc ke klasickému přístupu do členské sekce .

Připravil jsem pro vás ​​Vedené MEDITACE, které si ZAMILUJETE...

Jaké konkrétní meditace jsou součástí tohoto programu?

Vedená MEDITACE: ​Odstranění BLOKŮ ​k osobní síle (vina, hanba atd)...

 Hodnota 500,- Kč (20 eur)

Vedená MEDITACE: ​​​Probuzení OSOBNÍ SÍLY a návrat k​ SOBĚ...

 Hodnota 500,- Kč (20 eur)

Bonusová MEDITACE: Aktivace, PROBUZENÍ a harmonizace Solar plexus ČAKRY (čakry OSOBNÍ SÍLY)...

 Hodnota 500,- Kč (20 eur)

a NAVÍC tomu dostanete t​ento BONUS...

B​ONUS: ​Programovací audio AFIRMAČNÍ nahrávka na téma OSOBNÍ SÍLA...

 Hodnota 500,- Kč (20 eur)

​Strategický DENÍK osobní SÍLY "Meč PRAVDY"...

 Hodnota 990,- Kč (40 eur)

​Meditační deník BOŽSKÝCH vhledů...

 Hodnota 990,- Kč (40 eur)

Rekapitulace toho, co získáte:

  • ​3 video lekce..
  • ​3 vedené meditace...
  • ​Bonusová video lekce...
  • ​Bonusová ​afirmační nahrávka a video
  • ​Bonus: Deník OSOBNÍ SÍLY + video lekce...
  • ​Meditační deník Božských ​vhledů + vidoe lekce...
  • ​Privátní přístup do členské sekce
  • ​Přístup do aplikace vedených meditací

Celková hodnota programu je celkem ​3 980,- Kč!


Na platbu online bankovním převodem nebo platební kartou používáme zabezpečenou platební bránu GoPay.

Získejte tento online program v rámci členství Meditačního MEDFLIXU...

​V této variantě získáte:

  • Více než 300 Vedených MEDITACÍ...
  • Všech 30 online programů Vedených MEDITACÍ...
  • ​Bonusový 35 denní program na vytvoření Životní VIZE...
  • check
    ​Bonusové online kurzy a meditace...
  • ​Nová meditace každý týden...
  • ​Privátní přístup do členské sekce

​Získáte přístup k Bohaté MEDITAČNÍ knihovně a ke všem online programům a meditacím v rámci vašeho členství.


​Můžete se zvolit buď měsiční a nebo zvýhodněné nyní v akci roční...


Na platbu online bankovním převodem nebo platební kartou používáme zabezpečenou platební bránu GoPay.

Co byste měli udělat nyní?

Nyní máte dostatek informací k tomu, abyste se rozhodli.


Čili buď tuto stránku okamžitě zavřete a pokračujte ve vašem životě, tak jak do dnes a nebo vstupte do kurzu a vydejte se na tuto ​transformační jízdu do vašeho VNITŘNÍ SVĚTA...


​Klikněte na tlačítko, vyplňte objednávku, proveďte platbu (buď kartou nebo převodem) a jakmile platba dorazí, tak dostanete do emailu přístupy do členské sekce a také přístup k prvnímu tématu.


Co se stane po vaší objednávce?


1. Je potřeba ​udělat objendávku a provést platbu.

Přístupy do členské sekce se vám vygenerují po zaplacení objednávky, proto doporučuji využít platby kartou. Využíváme zabezpečený systém GoPay. Při platbě převodem z účtu to může trvat 1-2 dny. Po zaplacení vám společně s přístupy do členské sekce přijde ne email potvrzení o zaplacení.

2. Můžete se přihlásit do členské sekce.

S vašimi unikátními přístupy se přihlásíte do členské sekce. Dostanete do emailu první video a vedenou meditaci.

3. K videím a meditacím se můžete kdykoliv vrátit.

Videa a vedené meditace budete mít kdykoliv k dispozici ve vaší členské sekci a můžete si je pustit kdykoliv budete chtít.


Meditace si budete moci stáhnout do počítače nebo mobilu, abyste si je mohly pustit i bez připojení k internetu.

Rekapitulace toho, co získáte:

  • ​3 video lekce..
  • ​3 vedené meditace...
  • ​Bonusová video lekce...
  • ​Bonusová ​afirmační nahrávka a video
  • ​Bonus: Deník OSOBNÍ SÍLY + video lekce...
  • ​Meditační deník Božských ​vhledů + vidoe lekce...
  • ​Privátní přístup do členské sekce
  • ​Přístup do aplikace vedených meditací

Celková hodnota programu je celkem 3 980,- Kč!


Na platbu online bankovním převodem nebo platební kartou používáme zabezpečenou platební bránu GoPay.

Získejte tento online program v rámci členství Meditačního MEDFLIXU...

​V této variantě získáte:

  • Více než 300 Vedených MEDITACÍ...
  • Všech 30 online programů Vedených MEDITACÍ...
  • ​Bonusový 35 denní program na vytvoření Životní VIZE...
  • check
    ​Bonusové online kurzy a meditace...
  • ​Nová meditace každý týden...
  • ​Privátní přístup do členské sekce
  • ​Přístup přes aplikaci Vedených meditací...

​Získáte přístup k Bohaté MEDITAČNÍ knihovně a ke všem online programům a meditacím v rámci vašeho členství.


​Můžete se zvolit buď měsiční a nebo zvýhodněné nyní v akci roční...


Na platbu online bankovním převodem nebo platební kartou používáme zabezpečenou platební bránu GoPay.

Shreem Brzee

Vedené Meditace.cz (2017-2021)

/* ]]> */